Promeos ICT heeft zich succesvol bewezen met toekomstvaste oplossingen die passen bij uw organisatie en naadloos aansluiten op uw eisen en wensen.

Ondersteuning op maat, dat is wat Promeos ICT en onze partners uw organisatie bieden. Geen zwaar traject als u gewoon snel aan de slag wilt. Professionele dienstverlening als complexe processen om een heldere analyse vragen.

De invoering van een nieuw informatiesysteem voor front- of backoffice kan ingrijpende gevolgen hebben, vooral in grotere organisaties, met meerdere afdelingen, vestigingen en complexe processen.

Een nieuw systeem biedt dan de kans uw organisatie grondig door te lichten en processen efficienter te laten verlopen. Met standaardoplossingen als het kan, en met custom solutions als uw organisatie daarom vraagt.

Echter: een oplossing werkt pas als uw mensen begrijpen hoe die werkt. Opleiding, begeleiding en ondersteuning van uw mensen vormen een belangrijke succesfactor.

Wij verzorgen maatwerk opleidingen en trainingen op het gebied van ICT en management waarmee u en uw medewerkers het maximale uit uw informatiesysteem kunnen halen.

Promeos ICT  De Niagara 3, 5152VB Drunen, The Netherlands  KvK 73691860     © Copyright 2022 Promeos ICT, All Rights Reserved